Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Suc Tahitian Noni OriginalSuc noni original

Tahitian Noni Original este produsul original al companiei Morinda Bioactives, fabricat din pulpa fructului noni (Morinda Citrifolia).

Este produsul companiei americane Morinda Bioactives cu cel mai bun preţ și cea mai bună calitate de pe piață la ora actuală. Reprezintă Sucul Noni Original, singura Băutură Bioactivă Noni de pe piaţa din Europa. Această bautură are în compoziţie 89% lichid din piure de fructe noni, combinat cu 11% suc pur de afine şi struguri, având un gust plăcut.

Ambalajul sucului noni original este sticla de sticlă.

Produsul TAHITIAN NONI™ Original nu conține conservanți. Nu conține nici aditivi, zahăr sau zaharină. Este un produs natural, pur și curat, fără alte adaosuri de substanțe chimice.

Acesta este unul din marile avantaje ale produsului original de noni, în comparație cu alte produse noni de pe piață.

Neavând în compoziție nici un consenservant, produsul odată desigilat, se păstrează la frigider pentru a nu fermenta la temperatura camerei.


CE ESTE NONI?

Noni (Morinda citrifolia) este un fruct cu proprietăţi extraordinare şi benefice asupra sănătăţii, folosit cu succes de peste 2000 de ani în Polinezia, China, India şi în alte părţi ale lumii.

De mărimea unui cartof, noni variază în culoare de la alb până la galben sau verde. Fructele coapte pot fi recoltate 365 de zile pe an. Fructul Noni contine peste 150 de substanţe bioactive naturale cu efecte deosebit de benefice asupra întregului organism, contribuind astfel la îmbunătăţirea stării de sănătate. Conţine antioxidanti puternici naturali (ce anihilează radicalii liberi din organism), iridoide (substanţe naturale puternic bioactive), numeroase enzime, vitamine, minerale, xeronină, proxeronină, damnacanthal, bioflavonoide, antrachinine şi numeroşi alţi fitonutrienţi.

Acest suc unic original se găseşte sub forma produsului Tahitian NoniTM Original.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba