Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Morinda Core Max 4x750 ml

619.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.

Core Max 4x750 ml Morinda - NewAge

Max continuă să fie cea mai puternică formulă din gama băuturilor noastre, care furnizează 120 mg de iridoide per 60 ml.
Băutura Morinda Core Max conține cea mai puternică formulă și are un gust intens de fructe. Max se bazează pe fructul valoros
noni (Morinda citrifolia). Combinația celor mai bune ingrediente ale pământului și a vitaminei C regăsite în acestea în mod natural face ca Max să fie un produs cu adevărat unic.
Fiind un aliment valoros şi multilateral, planta noni este strâns legată de cultura polineziană. Core Max oferă beneficiile fructului noni şi vă surprinde cu o savoare intensă de fructe. Acest lucru este cu adevărat remarcabil, având în vedere faptul că această băutură noni conține iridoide cu gust amar natural (compuși secundari al plantelor) într-un procentaj mare.
Nu conţine zahăr adăugat, coloranţi sau conservanţi. Experimentaţi puterea lui Max şi simţiţi-vă mai tânăr, mai activ şi mai energic!

Acesta conține noni, anfine, măsline și coarne la care am adăugat acerolă pentru a consolida aroma și eficacitatea
acestui produs premium. Acest tip de Acerola conține vitamina C în mod natural, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și prin urmare, promovează îmbătrânirea sănătoasă. De asemenea vitamina C:

  • Contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar și joacă un rol vital în formarea colagenului necesar pielii, dinților și cartilajelor.
  • Asigură randamentul energetic al metabolismului.
  • Ajută la reducerea oboselii.

Dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos activ sunt de asemenea vitale pentru o viață sănătoasă.

Disponibil in sticla de 750 ml

Puterea Iridoidelor

Iridoidele sunt fitonutrienți puternici produse de plante care lucrează ca un mechanism de autoapărare. Iridoidele se găsesc într-un procent mare în plantele funcționale, dar foarte rar în plantele alimentare şi în fructe.

Ele sunt foarte stabile şi rezistente la degradarea, astfel își păstreze eficacitatea pe tot parcursul procesului de fabricare şi de stocare. Acestea sunt substanţele esenţiale din fructului noni şi sunt marcheri de calitate ar fiecărui produs pe bază de noni. Un secret bine păstrat de natură.

Recomandat tuturor, pretutindeni, zilnic!

Ingrediente

Morinda citrifolia (Noni) nectar de fructe din piure pur de Noni și din suc concentrat din Polinezia Franceză (49%), Cornus mas (corn) piure (19.4%), Vitis vinifera (struguri) suc concentrat, Vaccinium corymbosum (afine) suc din concentrat (13%), Prunus cerasus (vișin) suc concentrat, Malpighia glabra (acerola) suc concentrat (0.4%), Olea europaea (măsline) extract de fructe (0.3%), Vaccinium macrocarpon (merișor) suc concentrat, arome naturale. Pasteurizat.

Sănătatea este ca şi o floare, care dacă nu mai este udată din când în când, se ofileşte. Dacă doriţi să investiţi în starea dumneavoastră de sănătate, atunci produsul Tahitian Noni™ Original este o soluţie ideală, este alegerea perfectă.

Core Max 4x750 ml Morinda - NewAgeMax continuă să fie cea mai puternică formulă din gama băuturilor noastre, care furnizează 120 mg de iridoide per 60 ml.Băutura Morinda Core Max conține cea mai puternică formulă și are un gust intens de fructe. Max se bazează pe fructul valorosnoni (Morinda citrifolia). Combinația celor mai bune ingrediente ale pământului și a vitaminei C regăsite în acestea în mod natural face ca Max să fie un produs cu adevărat unic.Fiind un aliment valoros şi multilateral, planta noni este strâns legată de cultura polineziană. Core Max oferă beneficiile fructului noni şi vă surprinde cu o savoare intensă de fructe. Acest lucru este cu adevărat remarcabil, având în vedere faptul că această băutură noni conține iridoide cu gust amar natural (compuși secundari al plantelor) într-un procentaj mare.Nu conţine zahăr adăugat, coloranţi sau conservanţi. Experimentaţi puterea lui Max şi simţiţi-vă mai tânăr, mai activ şi mai energic!Acesta conține noni, anfine, măsline și coarne la care am adăugat acerolă pentru a consolida aroma și eficacitateaacestui produs premium. Acest tip de Acerola conține vitamina C în mod natural, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și prin urmare, promovează îmbătrânirea sănătoasă. De asemenea vitamina C:Contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar și joacă un rol vital în formarea colagenului necesar pielii, dinților și cartilajelor.Asigură randamentul energetic al metabolismului.Ajută la reducerea oboselii.Dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos activ sunt de asemenea vitale pentru o viață sănătoasă.Disponibil in sticla de 750 ml Puterea IridoidelorIridoidele sunt fitonutrienți puternici produse de plante care lucrează ca un mechanism de autoapărare. Iridoidele se găsesc într-un procent mare în plantele funcționale, dar foarte rar în plantele alimentare şi în fructe.Ele sunt foarte stabile şi rezistente la degradarea, astfel își păstreze eficacitatea pe tot parcursul procesului de fabricare şi de stocare. Acestea sunt substanţele esenţiale din fructului noni şi sunt marcheri de calitate ar fiecărui produs pe bază de noni. Un secret bine păstrat de natură.Recomandat tuturor, pretutindeni, zilnic!IngredienteMorinda citrifolia (Noni) nectar de fructe din piure pur de Noni și din suc concentrat din Polinezia Franceză (49%), Cornus mas (corn) piure (19.4%), Vitis vinifera (struguri) suc concentrat, Vaccinium corymbosum (afine) suc din concentrat (13%), Prunus cerasus (vișin) suc concentrat, Malpighia glabra (acerola) suc concentrat (0.4%), Olea europaea (măsline) extract de fructe (0.3%), Vaccinium macrocarpon (merișor) suc concentrat, arome naturale. Pasteurizat.Sănătatea este ca şi o floare, care dacă nu mai este udată din când în când, se ofileşte. Dacă doriţi să investiţi în starea dumneavoastră de sănătate, atunci produsul Tahitian Noni™ Original este o soluţie ideală, este alegerea perfectă.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba