Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

GRUMPY

150.00 RON

Mărimi: 120×120 cm

Ideal pentru călătorii, de asemenea recomandăm cel mai mic covor ECO pentru masaj pentru bebeluși.

Covorul de joacă GRUMPY este alegerea ideală pentru camerele de copii mai mici, pentru locurile de joacă amenajate la bunici sau pentru călătorii. Datorită dimensiunii sale și a izolației termice excelente, covorașul de noua generație este recomandat și pentru masajul pentru bebeluși și copii. Este disponibil în șase culori frumoase, astfel încât vei găsi cu siguranță cel care se potrivește cel mai bine cu atmosfera locuinței. Produsul fabricat în Germania și certificat prin OEKO-TEX® STANDARD 100 este anti-alunecos și fabricat dintr-un material cu o atingere plăcută.

Descriere produs
Covorul de joacă ECO este o investiție pentru o viață, deoarece suportă cățărarea bebelușiilor, oferind o suprafață excelentă împotriva alunecării pentru primii pași și protejând copiii împotriva căderii. Pe măsură ce cresc copiii, poți folosi covorul pentru mai multe lucruri. Poți face exerciții, yoga sau poți folosi împreună cu bebelușul pentru gimnastică mama-bebeluș sau pentru masaj pentru bebeluși.

Covoarele de joacă ECO Baby au o grosime de 4,5 mm și sunt fabricate din PVC, astfel încât au toate avantajele acestui material - sunt extrem de durabile și rezistente la uzură, sunt ușor de curățat și sunt delicate. În același timp, covoarele de spumă de nouă generație sunt lipsite de toate materialele toxice. Pentru a asigura acest lucru covoarele sunt fabricate în Germania conform celui mai cuprinzător sistem de control și certificare a calității: STANDARD 100 de OEKO-TEX®. Compoziția materialului lipsit de PBA și FTALAT garantează joaca în siguranță pentru cei mici.

Nu lăsați niciodată copiii să se joace fără supraveghere, nici pe covorul de joacă ECO!

Mărimi: 120×120 cmIdeal pentru călătorii, de asemenea recomandăm cel mai mic covor ECO pentru masaj pentru bebeluși. Covorul de joacă GRUMPY este alegerea ideală pentru camerele de copii mai mici, pentru locurile de joacă amenajate la bunici sau pentru călătorii. Datorită dimensiunii sale și a izolației termice excelente, covorașul de noua generație este recomandat și pentru masajul pentru bebeluși și copii. Este disponibil în șase culori frumoase, astfel încât vei găsi cu siguranță cel care se potrivește cel mai bine cu atmosfera locuinței. Produsul fabricat în Germania și certificat prin OEKO-TEX® STANDARD 100 este anti-alunecos și fabricat dintr-un material cu o atingere plăcută.Descriere produsCovorul de joacă ECO este o investiție pentru o viață, deoarece suportă cățărarea bebelușiilor, oferind o suprafață excelentă împotriva alunecării pentru primii pași și protejând copiii împotriva căderii. Pe măsură ce cresc copiii, poți folosi covorul pentru mai multe lucruri. Poți face exerciții, yoga sau poți folosi împreună cu bebelușul pentru gimnastică mama-bebeluș sau pentru masaj pentru bebeluși.Covoarele de joacă ECO Baby au o grosime de 4,5 mm și sunt fabricate din PVC, astfel încât au toate avantajele acestui material - sunt extrem de durabile și rezistente la uzură, sunt ușor de curățat și sunt delicate. În același timp, covoarele de spumă de nouă generație sunt lipsite de toate materialele toxice. Pentru a asigura acest lucru covoarele sunt fabricate în Germania conform celui mai cuprinzător sistem de control și certificare a calității: STANDARD 100 de OEKO-TEX®. Compoziția materialului lipsit de PBA și FTALAT garantează joaca în siguranță pentru cei mici.Nu lăsați niciodată copiii să se joace fără supraveghere, nici pe covorul de joacă ECO!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba